Aquest cap de setmana sóc una dama parisenca i el següent faig de Ventafocs del segle XXI i treballo fins mitjanit. Així que fins al 19 no podré ebrejar. El que pots fer és vindre un dia a Gràcia i ensenyar-nos totes les lliçons magistrals que saps. Els amics i amigues de la Vila intentarem ser bons i bones deixebles...:P
Ho he provat algunes vegades així...i no . Jo els aviso amb un crec-crec amb el mànec de la forquilla i després , m´ajudo amb les dues mans..i encara així a vegades s´em trenca el rovell..i em fa una ràbia...!
5 comentarios:
Que booooo! I ella... que guapa!
Jo sempre trenco la closca dels ous d'aquesta manera. És una lliçó magistral de cuina. Quan quedem per a veure Sabrina? Si vens, anem a la platja?
Aquest cap de setmana sóc una dama parisenca i el següent faig de Ventafocs del segle XXI i treballo fins mitjanit. Així que fins al 19 no podré ebrejar. El que pots fer és vindre un dia a Gràcia i ensenyar-nos totes les lliçons magistrals que saps. Els amics i amigues de la Vila intentarem ser bons i bones deixebles...:P
Ho he provat algunes vegades així...i no . Jo els aviso amb un crec-crec amb el mànec de la forquilla i després , m´ajudo amb les dues mans..i encara així a vegades s´em trenca el rovell..i em fa una ràbia...!
Per a trencar ous ho has de fer en un cop sec. No falla mai. Moviment de canell i clac!
Publicar un comentario