martes, 1 de abril de 2008

Sabrina: 'One, Two, Three..New Egg!' (Audrey Hepburn)

5 comentarios:

Silenci dijo...

Que booooo! I ella... que guapa!

Emily dijo...

Jo sempre trenco la closca dels ous d'aquesta manera. És una lliçó magistral de cuina. Quan quedem per a veure Sabrina? Si vens, anem a la platja?

Silenci dijo...

Aquest cap de setmana sóc una dama parisenca i el següent faig de Ventafocs del segle XXI i treballo fins mitjanit. Així que fins al 19 no podré ebrejar. El que pots fer és vindre un dia a Gràcia i ensenyar-nos totes les lliçons magistrals que saps. Els amics i amigues de la Vila intentarem ser bons i bones deixebles...:P

MK dijo...

Ho he provat algunes vegades així...i no . Jo els aviso amb un crec-crec amb el mànec de la forquilla i després , m´ajudo amb les dues mans..i encara així a vegades s´em trenca el rovell..i em fa una ràbia...!

Emily dijo...

Per a trencar ous ho has de fer en un cop sec. No falla mai. Moviment de canell i clac!

 
Free counter and web stats