martes, 6 de mayo de 2014

LOVING YOU

Aquest estiu tindrem una cançó, tu i jo, que et posaré quan estarem soles a la cuina. Estàs preparada? Escolta...Sé que t'agradarà. Posarem el volum ben alt i omplirem el carrer amb els sons dels moixonets. Els veïns sabran que he arribat perquè voran el meu cotxe aparcat. I perquè poso la música que ens agrada ben forta. Em treuré el davantal i t'agafaré de les mans. Balles? Segurament és per això que m'estimes i no vols que ningú més et cuide. He de ser jo. De reüll vigilaré que no se'm creme el sofregit dels macarrons.
Què farem amb el Manu? El nen ros d'ulls blaus que ens mirarà assegut a la seva cadireta. Haurem de compartir el nostre amor amb ell, Cinta. Compartirem amb ell la nostra cançó de l'estiu. Estimar-te és fàcil. La vida serà fàcil entre macarrons i farinetes.
Un dia em preguntaràs si algun cop vaig compartir aquesta cançó amb algú. I llavors recordaré aquella tarde en què la vaig escoltar, abans d'anar a un jardí plé de roses, i com vaig buscar entre tants rosers plens d'espines un que dugués el meu nom, Emily. I que el vaig trobar... Al meu cap algú amb veu d'àngel cantava aquesta cançó.

4 comentarios:

Mari-Pi-R dijo...

Una canción un pensamiento es lo que une en momentos de la vida que uno va dejando por ciertas circunstancias.
Que tu veranos sea feliz con los peques.
Besos.

el paseante dijo...

Un estiu amb nens petits deu ser alguna cosa propera a la felicitat: el bon temps, la roba lleugera i alegre dels petits, el xipoll a la banyera, l'olor de sofregit que s'escampa cap al carrer, una migdiada a la fresca... Buscaré una rosa que dugui el meu nom si em dius on trobar-la. Que vagi molt bé per la teva terra i cuida l'angelet de Déu. Ell és més un gos d'hivern :-)

PS dijo...


L´he escoltat moltes vegades aquesta cançó sense haver vist mai el vídeo, no m' imaginava que la cantés un angelet negre. Crec que a la versió que posen a la ràdio els refilons els fa al final i els trobava excessius, però amb el teu escrit he entès que és la canço ideal per ballar i cantar amb els angelets rossos.A més, s´entén l' anglès i tot!

Que passeu un estiu ben dolç!

(Però respira una mica aquí també...)

fra miquel dijo...

Quina sort que tenen aquests angelets de tenir-te a prop tant de temps seguit. Tot un estiu!
A l'estiu és quan els angelets aprenen més de la vida, i tu estaràs allà per acompanyar-los ;)
Que passeu bon estiu
B7s

 
Free counter and web stats