jueves, 26 de abril de 2007

MIENTRAS TANTO DAME LA MANO

Saludad a Mayo con este poema. Este recorte me acompañó un tiempo, alojado en el bolso. De vez en cuando lo sacaba y lo leía. Acabé sabiéndolo de memoria y los versos se presentaban de repente en mi cabeza. Busqué el libro que contenía el poema, y costó lo suyo, pero no me apuraba, sabía que algún día entraría en una librería y me estaría esperando, como así pasó.
Mientras tanto dame la mano, Kirmen Uribe, Colección Visor de Poesía.

7 comentarios:

el paseante dijo...

Vaig guardar molt de temps un retall de premsa que parlava d'un llibre anomenat "El enamorado de la osa mayor" de Sergiusz Piasecki. Em va agradar trobar-lo en una llibreria.

MK dijo...

Sister...Deu meu , ¿tu también vas por ahí con el bolso repleto de recortes y papelotes?. ¿Y también los vas sacando y leyendo a ratos...??

Emily dijo...

Saps què penso, MK? que allò que vas dir de les ànimes...que ens envolten...què influeixen en tots nosaltres d'alguna manera...
Paseante, això de trobar els llibres què volem, no creus què ens esperen?

MK dijo...

No sé si ens envolten ánimes...o el record i el sentiment que varen provocar en nosaltres.A vegades crec que si aquest sentiment és dolç per força ens fa bé. I en cas contrari , ens turmenta. Per aixó crec que és important estar be amb tos els vius...per assegurar-se futurs estats de placidesa...És broma...pero no del tot..

Sumpta dijo...

Saludaré el mes de maig demanant-li que ens dugui, fidel a la seua dita, dies plens de rajos de sol.

alatrencada dijo...

Mes de maig, mes de Maria... Anava a un col.le de monges i es celebrava guarnint tot amb flors. M'encantava.

És el meu mes preferit, la primavera és molt assolellada i fa el punt de temperatura ideal. I a més és el meu aniversari i el de la meva mare ;-)

Gràcies pel poema.

Emily dijo...

Sí, nosaltres, tres germanes a cole de monges i duiem flors, ens ho deien les mongetes, i la meva mare protestava pel dispendi...

 
Free counter and web stats