lunes, 10 de noviembre de 2014

LA LLUNA D'EN COSMO

Fa uns mesos, no diré quants, vaig decidir amagar el meu cor dins una capsa de llautó, com faig sempre, per no viure. Però com deia aquell, els flocs de neu són perfectes, l'amor no.
En nits de lluna plena, quan la busco amb la mirada a través de la peixera que tinc a casa, els pensaments volen cap a la lluna d'en Cosmo.
I escolto els vals de Musetta.
Decideixo treure el cor de la capsa per mirar si encara està tendre, si batega. Me'l miro i me'l remiro, li faig un massatget per despertar-lo i batega de nou.
Ai, que encara estàs viu, li dic. Guardate la luna! I li ensenyo la lluna d'en Cosmo. Mira que bonica, cor meu, desperta. En nits com aquesta, els gossos udolen. Ploren, es lamenten pels dies no viscuts, li explico. Vols fer tu el mateix?
Qualsevol nit nevarà. Farà fred però una mirada càlida t'esperarà i et donarà les gràcies pel vestit vermell que t'has comprat per anar a l'òpera. I et dirà allò dels flocs de neu perfectes. L'amor no, li contestaràs. Qui diu que l'amor és perfecte? T'allargarà la mà... L'hauràs d'agafar, deixar la raó de banda i trauràs el cor de la capsa per no haver de lamentar mai més els dies no viscuts. Deixaré la timidesa a casa, el miraré als ulls confiada. Amb l'autoestima alta, perquè tinc un vestit nou, unes sabates de taló i La Bohème m'espera. I sabràs que és ell perquè coneixerà la música que t'agrada i et fa sentir vulnerable.
Potser tornaràs a casa de matinada amb l'abric descordat i això que farà fred. T'ha fet sentir la dona més guapa del món, sense ser-ho del tot.

Miraràs com surt el sol i recordaràs que les dues persones més guapes de la família, les que tenien els ulls clars, dormen en una capseta i potser tenen fred. I donaràs les gràcies al cel per la neu perfecta, pel cor escalfat, per estar viva. I somriuràs perquè la lluna d'en Cosmo t'ha afectat. Has deixat la raó a casa dins una capsa i has alliberat el cor. És el que volia, eh? 

5 comentarios:

Emily dijo...

Si teniu temps, heu de posar play als videos. Sobretot al vals de Musetta.

PS dijo...

Estic escoltant el vals de Musetta i és deliciós.La lluna sobre la vanova també m'ha agradat.

I a les 8.44 vaig alliberant una mica més el cor...tot i saber, de sempre , que l'amor mai no pot ser perfecte. Si ho fos potser seria una altra cosa.

També vull per tu que l' alliberis, i que el facis brillar.

Anónimo dijo...

No se si es gaire bona idea això jugar amb el cor amunti avall. L’has de cuidar, només en tenim un ;)

Mari-Pi-R dijo...

Esta película es para verla miles de veces.
No guardes mucho el corazón encerrado pues ya sabes que tiene que vivir y vivir, es difícil yo todavía no he encontrado la receta mágica.
Besos

el paseante dijo...

El post és molt bonic. Però avisa el dia que vagis a l'òpera. Algú t'haurà de fer la intendència. Ets capaç de morir de gana per tal d'alimentar el teu cor. Com en sou de llunàtiques les dones... :-)

 
Free counter and web stats