sábado, 2 de marzo de 2013

EL LLOP SOLITARI




Abans de sortir de casa sempre comprovo la bateria de l’iPod perquè no sé caminar sense música. Avui he afegit Van Morrison mentre penso en els meus cunyats, fans d’ell. Sempre començàvem l’any amb una cançó seva. Això era abans.
La bateria està descarregada perquè sempre m’adormo amb la tertúlia esportiva de rac 1. És el que fan les persones que dormen soles i que no tenen ningú a qui desitjar bona nit abans d’apagar el llum. Abans beso el Bruc i li dic que l’estimo. No hi ha dia que no li agafe el capet entre les mans i li digue això: t’estimo, pichurrín. Gràcies.
Abans de sortir de casa sempre comprovo que tinc el mòbil i les claus a la butxaca. És el que fan les persones que viuen soles i tenen por de no poder entrar a casa si han comés l’error de no comprovar si les butxaques estan plenes del que necessites: mòbil, claus i música. Ja ho tinc tot, Bruc. Sortim.
Abans em preparo la cançó amb la que començo el passeig matinal mentre Bruc aixeca la poteta. T’he dit últimament que t’estimo?
Avui plou, Bruc. Farem un passeig curt, les quatre places i prou, eh? Quan tombem el cantó del carrer de l’Església una gosseta blanca ve a saludar el Bruc. L’amo em diu alguna cosa i em trec els auriculars. Em dóna un consell d’amo de gos. Li agraeixo amb un somriure mentre em demana perdó per haver interromput el moment. Van Morrison em preguntava si últimament m’havia dit que m’estima.
Al bar de la plaça de la Virreina està assegut el llop solitari de Gràcia. Quina sorpresa. Al costat seu el gos negre que sempre l’acompanya. És enorme i no sap caminar, sempre salta content i ve cap a natros. Bruc s’amaga entre les meues cames com si em demanés que el salvés de la bèstia que ve cap a ell. Però avui el llop solitari ha lligat el gos a la pota de la taula. Què fa? A qui espera? Els llops solitaris sempre caminen, no esperen ningú…Bruc fa caca i mentre recullo el regal que em fa cada matí, apareix ella. El llop s’aixeca i la besa. Ole!
La cara del llop canvia quan la veu. De vegades els llops solitaris abandonen la solitud de la cova i busquen una lloba que els acompanye si se senten sols. Ella li diu alguna cosa, com que no té temps per quedar-se. Ell deslliga l’enorme gos negre i se’n van junts. Caminen l'un al costat de l’altre, però deixant que l’aire circule entre ells.
Agafa-la del coll, home. Avui està guapa. Va, llop. Li has dit últimament que l’estimes?
Però l’aire circula invisible entre ells. Llàstima.
Li has dit últimament que l’estimes? Va, home…Mossega-la.

11 comentarios:

Emily dijo...

Una sempre serà romàntica...

PS dijo...

Què hi farem...som així!

Escolta, per començar el dia amb aquesta cançó s´han de portar les piles molt, però que molt carregades, sinó és fatal, que lo sé yo!

I ara compte amb els llops, són imprevisibles, potser et mossega a tu un dia d´aquests i el Bruc no podrà defensar-te com caldria.

Que tinguis un lluminós dissabte, cuca.

Emily dijo...

La cançó amb la que vaig començar el dia d'ahir era Bright side of the road, però era millor per al post la que he posat. Recursos que té una!
Pel llop sóc invisible, només té ulls per ella.
Però duc al front el cartell que em va dir un dia una amiga: Love for sale :)Serà que avui fa bon dia. Bon dia, cuca.

Mari-Pi-R dijo...

Si te sientes romántica es que la primavera la tienes a tres pasos, yo cuando salgo a pasear nunca cojo el iPod, tendría que cogerlo quizás? pero creo que soy curiosa y siempre voy mirando las casas del vecindario.
Besos

el paseante dijo...

Els llops solitaris no tenim gos. Els llops solitaris no seiem en un bar. Els llops solitaris no sortim a caçar de dia. Els llops solitaris no caminem per barris multitudinaris com Gràcia.

Aquest noi amb el que et creues deu ser un pastor alemany. Demà et portaré dues imatges i buscarem les 10 diferències entre un llop i un pastor d'aquests :-)

PS dijo...

Però hi ha llops solitaris ben camuflats...ho certifico.

bona tarda, gent :-)

fra miquel dijo...

Què bonic que ho dius, escriptora...
Si que estàs romàntica, i el dia també acompanyava Oi?
Ja queda menys per primavera.
Una abraçada

Emily dijo...

MP, la música ayuda a la observación. Yo también miro las ventanas :)
Paseante, el segon llop de GRàcia que conec fa e que tu dius que no fas. Espero les fotos. L'home és un llop per a l'home, et sona?
País, hi ha llops amb pell de corder (xai). Això volies dir, no? :)
Fra Miquel, ets un angelet :)Una abraçada :)

El veí de dalt dijo...

Però a veure..., plovia o no? Perquè si no, més que un llop solitari era un llop moll..., i burro d'entomar la pluja. Suposo que no duia a les mans el Llop estepari, del Hesse.
En fi..., no tens llop, gateta?
Doncs surt de nit que n'hi ha un munt!
Destengats i tot!

PS Morrison sempre val un passeig sota la pluja.

Anónimo dijo...

Fгοm the glаss bloωing manufactuгing faсility that is nonethelеѕs in operation, to
а live bakery just where уou can bake your possess gоodieѕ,
oрerаting fаrms that you cаn havе a loоk
at аnd fееd the animals, and functioning ρottery mills.
At the ѵery leaѕt 51 % ought to be com, whilst basically up to seventy five% іs
applied. They have lіved livеs aκin to that of terrific saints,
sages and Rishiѕ who have been recogniѕеd fоr theiг penance and аusterities.


Vіѕit my sitе - old stone oven
Also see my website > pizza stone for oven

Anónimo dijo...

You've made some decent points there. I checked on the internet for more information about the issue and found most individuals will go along with your views on this web site.

Have a look at my website ... http://www.flippingpad.com/profiles/27439-dap5bkjvos/blogs/37077-bathtub-window-curtain-supports-within-build-net

 
Free counter and web stats