lunes, 25 de abril de 2011

UN VEÍ ENTREMALIAT





Ell és l’únic que entén les meves contínues bromes, a vegades fora de lloc, ho reconec. M’ho permet tot, com a nena malcriada que sóc. Tot m’ho perdona: quan li envio fotos picants, quan rep mails que em dóna per escriure el dia universal de l’amor, quan el deixo lligat dues setmanes en una habitació i m’enduc la clau que obre la porta, quan l’imagino fent un programa nocturn de sexe a la tercera edat.

Quan sembla que ja no escriuré més, em proposa un joc. I com m’agrada jugar, li dic que sí. Li conto que quan em poso el vestit negre faig malifetes i acabo al lavabo del Morrysom amb els ulls embenats. Em demana que comenci a escriure una història veïnal; encara no és a la porta dient-me adéu i ja la tinc pensada. Em fa l’encàrrec de buscar un llibre per a Sant Jordi i ja el tinc comprat.

A canvi, em fa regals que arriben per correu ordinari amb una nota amable, com és ell. O m’escriu apunts on suposadament parla de mi, tot i que no ho vol reconèixer… Crec que m’estima, a la seva manera i a mi ja em va bé. Jo també l’estimo a la meva manera. Li vaig donar el personatge del barber periodista, que tots els qui em llegiu coneixeu. I el vaig imaginar com a Robert Mitchum.

Fa dies que li dec un post, d’aquells meus, on escric tot el que em passa pel cap i on sempre li dono el pitjor paper. És una continuació de Blogville crepuscular. Demà m’hi poso… Espero que em perdoni. Aquesta vegada estem junts a la mateixa habitació, i em quedo…



18 comentarios:

Emily dijo...

Veí, tinc una faldilleta com la starlette de la foto. Porta les maraques que t'espero :)I escolta la cançó que cantes tu...

rhanya2 dijo...

Que bo!!! Espero el post amb candeletes!! :D

Emily dijo...

Gràcies, Vio. El tinc pensat, només l'he d'escriure. Però ja et dic que Rita i tu esteu a l'Índia visitant el vostre guia espiritual. Hasta aquí puedo leer, jiji.

Unknown dijo...

¿Porto les maraques...? Taxín, taxín... Paseante, rebenta! Una nit amb l'Emily... Taxín, taxín...

Nameit dijo...

Això promet, però molt. Aqui també m'haig d'imaginar el veí com el Robert Mitchum? No m'ho penso perdre!

Emily dijo...

Veïnet també tinc maraques, en serio. Jo ja estic ballant calipsos i m'entreno. Crec que riurem si el Paseante no s'emprenya amb el que li faig fer a ell, pobret...
Nameit, demà m'hi poso. I sí, és Robert Mitchum. Segur que fuma maria com ell..

el paseante dijo...

M'he tirat enrere, en la meva cadira gastada de director de cine, amb el cigarret als llavis a punt de caure la cendra sobre la samarreta de Rac1 (que em va petita i se'm veu el melic).

No et puc fer cap broma, perquè el post és excel.lent i quedaria absurd dir una rucada. No et puc corregir res, perquè és incorregible aquest text. I insuperable. Tampoc puc fer cap broma amb el Veí, perquè a ell li vaig llegir un post similar parlant de tu, que ni es podia fer broma, ni es podia corregir. Nómes es podia gaudir. I babejar, com amb aquest teu.

Em tiro enrere, en la meva cadira gastada de director de cine, amb el cigarret als llavis a punt de caure la cendra sobre la meva samarreta de Rac1 (que em va petita). Em grato el melic, mentre penso: "I ara què li dic?". Potser que és una escriptora de veritat.

PD: Molen els calipsos del Robert Mitchum. Val, el Veí s'assembla a ell, però avui m'ha dit una pintora, que té un taller a Gràcia (y hasta aquí puedo leer), que sóc clavadet a Charles Laughton. A tu no t'ho han dit mai això, Veí. Ni t'ho diran mai. Ho lamento.

Rita dijo...

ommmmmmmmmmmmmm..........


E x c e l · l e n t ! ! !

PS dijo...

Jo diria que l´entremaliada ets tu.
Un ocellet m´ha dit que al Veí ja li tremolen les cames i ha perdut mig quilo només de pensar en quina li tens preparada.
Et veig molt bé a la foto, la Setmana Santa se t´ha posat de meravella.

TRoyaNa dijo...

Després de llegir el post,tinc ganes de dues coses:
-felicitar-te per lo bé que està escrit.
-conèixer al Veí.
bsts-

Emily dijo...

Paseante, després del que penso escriure al post que vindrà...cauràs de la cadira i no serà perque t'agrade :P Em penso passar :P
Tens borra al melic? foto, foto. SI tu ets Charles Laughton, jo sóc Elsa Lanchester, la novia de Frankenstein, jij.
Rita, ommmmmmmmm
País, sortiràs al post de Blogville...és una amenaça...
Troyana, conèixer al Veí és complicat, s'amaga. Però et faré sortir al post :)Ja saps, tenim un cine forum :)

PS dijo...

Deixa´m bé, i vestida, que sóc molt vergonyosa ;-)

Emily dijo...

Una carpa amb vestidet, on s'ha vist?

PS dijo...

Noooo altra vegada de carpa noooo, si us plau!
Vaig agafar una pulmonia amb tanta aigua.

fra miquel dijo...

Ospa!
Serà un post o un primer capítol?
Coincideixo amb la opinió que te de tu la País Secret. L'entremaliada ets tu. Però quina sort que té el veí! ;o)
petons

PS:Si que se't veu bé a la foto, si ;o)

MK dijo...

recullo les paraules de Fra Miquel.
Que sigui un primer capitol !!!

Cris (V/N) dijo...

M'encanta arribar després d'un temps a casa d'algú conegut i trobar-me una bona festa :) petons al veinat més divertit!!!!!!!

Anónimo dijo...

bear grylls messer
Here is my web blog : bear grylls messer

 
Free counter and web stats