lunes, 8 de octubre de 2007

AUTUMN


Luigi me pregunta que quiere decir Autumn, y le contesto: Tardor, o como más me gusta a mí, Primavera d'Hivern. Publico esta foto sin permiso de Gemma, pero ya me lo cojo yo. Me parece un bodegón perfecto. Es un mercado en Zagreb.

5 comentarios:

MK dijo...

Preciosa foto..mmm ...ja comença l´hora del boniatos , les mandarines , els bolets(deien que pocs avui al Versió rac1).Les castanyes , aquestes carbasses ...mmmm...la melmelada de cabell d´angel.
Demá aniré a plaça.


I no saps la ilusió que em fa lo de la faldilla!!

Silenci dijo...

La tardor croata és de pluja insistent i apassionada, que es desentela en cada parada del mercat perquè unes mans laborioses hi han col·locat tot de formes impossibles, colors d'esclat i olors intenses que esgarrapen la frescor de l'atmosfera. I tot ben mesurat per les balances de pesos –aquí serien de museu– totes iguals i cadascuna amb el seu número, per evitar estafes... Per cert, et perdono que no em respectis el copygemm!!;)

Emily dijo...

Vaig pensar en quines mans podien haver fet aquesta paradeta, segurament tenia el do de saber mesclar els colors. He mirat la foto amb molt deteniment, el panís de colors, les carabasses de totes mides, les castanyes, tot veritablement el color de la tardor. Aquesta persona viu un ritme diferent de vida, anteposant la bellesa a la pressa.

Emily dijo...

Mk, els bolets no existeixen!

Sumpta dijo...

Un cop mes, la natura inunda de bellesa acolorida qualsevol racó...

 
Free counter and web stats