sábado, 15 de septiembre de 2007

SÁBADO DOLCE VITA


Hace días que practico con Bruc los consejos del encantador de perros, y veo que funciona...De paso sesión de peluquería canina, ya le he hecho el último arreglo antes del invierno, ha quedado bastante guapo, (creo), pobre perro! sufre el hecho de quedarme en casa...

9 comentarios:

alatrencada dijo...

Què guapo està! Però no és millor pelar els gossos abans de l'estiu?

Emily dijo...

Gràcies per dir-li guapo, es que li arreglo el pèl perquè té un mal pèl!

MK dijo...

Que diu qué del Encantador de Perros?
De guapo si que n´está .
Y se nota que le has dicho :"Ponte igualito a como estás en el cuadro".
Y el menda lo ha clavado

Emily dijo...

Sóc una fan del encantador César Millán, un mexicà petit però que té uns c..com a pinyes veres.jeje. Per a que sortís bé li vaig posar un osset de peluix al davant! El programa aquest el fan a Cuatro al migdia. Crec que la teva gossa no necessita els consells, però Bruc és un malcriat.

Sumpta dijo...

Has de reconèixer que en Bruc cada dia està més madur... Tu mateixa dius que cada dia que passa es porta millor... Amb els gossos passa com amb els fills: un surten més tranquils; d'altres més inquiets i rebels... Però com te'ls estimes, veritat?

Emily dijo...

La veritat és que els gossos omplen molt, són divertits

el paseante dijo...

Coi, l'Alatrencada m'ha tret el comentari: "Què guapo està". Té aspecte de seriós, de lleial, de silenciós, de tenir secrets amagats, d'anar sempre per lliure però cercant-te amb la mirada pels camins.

Emily dijo...

Descrius al gos? crec que sóc jo

Emily dijo...

;)

 
Free counter and web stats