lunes, 2 de julio de 2012

SAM

Preparo el dinar, tres salsitxes i una amanida. Una salsitxa per a Bruc, dues per a mi. I penso en Sam, que ens està a punt de deixar, o potser en aquests moments ja no hi és entre nosaltres. I penso la sort que tenen ler persones que no estimen els gossos. No coneixen l'angoixa del plor, la tristesa de la pèrdua. 
Tinc un cel plé de gossos estimats, Joca i Ganxo. Coppini i l'Hedy. Will. Wendy. I ara tu, Sam. Jugueu sense mi, de moment. Sé que arribara un dia que jugarem plegats, i tornaré a tirar una pilota de tenis i ens banyarem al canal, te'n recordes, Hedy?
Ara he rebut un sms de la Sumpta, em diu que Sam acaba de morir a casa. Acompanyat. T'estimo, petitet. 
Aquestes paraules te les escriu Emily, la teva tieta preferida. La que et donava galetes d'amagat. 

8 comentarios:

Gerònima dijo...

Ho sento molt carinyu.

Anónimo dijo...

ostia...
jokin

Mari-Pi-R dijo...

Yo cuando lo vi ya lo vi bastante apurado, se le veía muy cansado y que su tiempo por esta vida era corto. Siempre da tristeza.

PS dijo...

Una abraçada .

Avui també la necessito, així que...

Daltvila dijo...

Te entiendo perfectamente.

No tienen suerte porque se pierden mucho, muchísimo.....

Allí arriba fijo que montan una buena, jugando con pelotas celestiales.

Un abrazo

TRoyaNa dijo...

Jo crec Emily,com diu Daktvila,que es perden moltíssim,perquè sí,pateixes amb la pèrdua però ens donen molt,fins i tot,el meu que es molt independent crec que es capaç de traure lo millor de mi.

Tenim molta sort i quan un gos ens deixa,sempre pense en la vida que li hem donat,i si ha tingut molt d´amor,sempre pense que ha merescut la pena.
Un abraç

el paseante dijo...

No ha marxat. Simplement ha anat a viure a l'àtic amb els altres gossos i les altres persones. Ara deu estar tombat en una ombra de la terrassa, mentre l'Hedy l'emprenya. D'aquí a molt de temps, agafaràs l'ascensor i pujaràs a veure'ls.

khalina dijo...

una abraçada molt forta

 
Free counter and web stats